dannespelar.blogg.se

2018-02-27
21:27:02

Pokerns fem budord

Spela inte högre än vad din rulle tillåter

300 * big bet är en bra måttstock. Alltså, spelar du $10/$20 fixed, ska du ha $6000 i rullen. Detta ska kunna täcka den mest osannolika otur. Torskar du dessa pengar vid denna nivå är det dags att tänka på om poker är nåt för dig.

Spela disciplinerat

Ha koll på hur de andra spelar och gör klart för dig hur du ska spela. Att lita på turen är något för grabbarna på kvarterskrogen som fastnat för Jack Vegas.

Spela där du ska spela

Är fixed limit din grej så spela det! Att bemästra alla former av bord och speltyper är omöjligt. Du vill inte vara den som är hyfsad på Hold ’em, kan reglerna i Omaha och duglig på heads up-spel. Du vill vara bäst på det du gör!

Tilta inte

Givetvis lättare sagt än gjort, men poker handlar endast om att vinna och att tilta är ett enkelt sätt att förlora pengar. Att snabbt försöka vinna tillbaka förlorade pengar funkar sällan.

Spela nykter

Det är ingen slump att många kasinon i Las Vegas serverar sina spelare gratisdrinkar. Man tappar helt enkelt omdömet och spelar sämre. Se även till att vara lugn och ha god tid på dig när du spelar. Att sitta och spela en halvtimme kan kanske vara roligt, men att förlita sig på turen är inte något för dig.