dannespelar.blogg.se

2018-02-13
19:47:00

Hur du som nybörjare i poker bygger upp en bankroll

Det finns ett par olika sätt att bygga upp din bankroll. Om du är en seriös pokerspelare och vill ha en bra bankroll i ryggen bör du antingen överväga att bygga din bankroll på redan existerande insättningar eller överväga att bygga den från scratch. Även om detta sannerligen är svårt är det trots allt ett riskfritt sätt att bygga din bankroll och spela för någon annans pengar. Om du funderar på att bygga din bankroll från scratch bör du överväga några goda tips och råd.
 
För att lyckas med det här måste du först lära dig grunderna. Eftersom varje krona eller cent (beroende på var du spelar och med vilken valuta) räknas när du startar med en bankroll som blivit tillhandahållen av pokerrummet vill du inte slösa dina värdefulla slantar på att lära dig grunderna i spelet. Du kan gå tillbaks till olika pokersajter för att få kunskap om hur du ska lära dig grunderna. Du bör läsa allt du kan komma över om pokerspel och strategier för att på så sätt få ett övertag över de spelare som använder sina pengar till att öva vid bord med låga insatser.
 
Håll ögonen öppna för de gratis bonusar som erbjuds vid olika sajter. Några av dessa låter dig spela utan att göra en första insättning och låter dig bygga upp din bankroll från scratch online. Även om vissa sajter kräver att du spelar ett visst antal raked händer finns det sajter där det är helt gratis att registrera sig. Du bör inte kasta bort möjligheten att gå från noll till hundratals kronor/dollar i bankrolls. Med en stabil strategi och lite tur kan du lyckas att med denna startsumma komma upp i hundratals dollar i vilket pokerrum som helst.
 
Du bör också komma ihåg att behärska dig och förflytta dig mot de högre nivåerna långsamt. Då du inte bör satsa alla de pengar du har i din bankroll på en gång skall du starta med små summor och arbeta dig uppåt. När du nått en viss nivå och känner dig bekväm där bör du inte gå tillbaks nedåt. Istället skall du lita till dina instinkter och höja ditt spel. Även om detta kan kännas som en berg- och dalbana kan du, om du är en bra spelare, jämna ut vinsterna.

När du byggt upp din bankroll till ungefär 2000 kr bör du registrera dig vid ett NetEller-konto hos någon av pokersajterna. Vid dessa sajter får du chansen att ta del av de deponeringsbonusar som finns för nyregistrerade spelare. Dessa kräver att du deponerar pengar innan du kan ta ut några pengar vilken inte bör spela någon roll för dig eftersom du kommer vilja deponera hela summan så att du kan få tillgång till hela bonusen.

Om du upprepar denna strategi vid en rad olika rum kommer du att inneha en bankroll på över 10 000 kr. Detta förutsatt att du lyckas håva in lite vinster medan du tjänar in din bonus. Du kommer att behöva lära dig konsten att ta anteckningar om du vill arbeta dig uppåt i pokerhierarkin. Slutligen bör du lära dig att förlita dig på dina pokervinster och inte på dina insatta pengar.
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: